Porto

Van de redactie

Puzzelen

Van de redactie

Puzzelen

Het einde van het jaar komt langzaamaan in zicht. Volgende week is het alweer Kerst. Ik associeer de kersttijd met gezelligheid, tradities en samen zijn met familie. In ons gezin is het een jaarlijkse traditie dat mijn moeder en ik samen de kerst-cryptofilippine van de Volkskrant oplossen. Ik verheug me er nu al op.

Toen een van de redactieleden tijdens een brainstormsessie over het eindejaarsnummer opperde om een kerstpuzzel te maken, waren we gelijk enthousiast. We hebben de daad bij het woord gevoegd u vindt onze traditionele terugblik op het afgelopen jaar in de vorm van een digitale kruiswoordpuzzel. U kunt de kerstpuzzel ook als pdf-uploaden.

We gaan er van uit dat u een groot deel van de vragen direct kunt beantwoorden. Mocht dit niet zo zijn, dan nodigen u van harte uit om nog eens terug te bladeren in de zes edities die wij dit jaar uitbrachten. Alle antwoorden zijn terug te vinden in een van de artikelen of congresabstracts die het afgelopen jaar in ons tijdschrift verschenen.

Als u de puzzel oplost, leest u een Keniaans gezegde, dat te maken heeft met een themanummer dat wij in de loop van 2019 willen uitgeven. De spreuk past ook mooi bij onze beroepsgroep en bij de tijd van het jaar.

Wij wensen u veel leesplezier, fijne feestdagen en een mooi 2019.

U kunt de oplossing voor 31 januari 2019 sturen naar redactie@verenso.nl. Onder de juiste inzendingen verloten wij een legpuzzel (1000 stukjes) met een afbeelding naar keuze of met de door ons gekozen afbeelding (Michelangelo – Creation of man).

 

Deel dit artikel

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Plaats een reactie

Het is op dit moment niet mogelijk om reacties te plaatsen. Excuses voor het ongemak.